Skåpsbyggnation

ERIAN avdelningen i Polen producerar elskåp och andra elektriska sammanställningar. I och med produktion i Polen kan vi erbjuda bästa möjliga kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser. Komponentkostnaderna är mycket låga, även på avancerade komponenter så som frekvensomformare och PLC.

Vi har erfarna projektingenjörer som har jobbat mycket med produktion av elskåp och varje leverans följs upp med interna kvalitets och testprocedurer. Samtliga elskåp I/O testas och kvalitetskontrolleras noga innan leverans. Samtliga skåp levereras med CE märkning och genomgår en utförlig testning enligt EN-61439.

Vi har många referenser och tar oss an både små och stora projekt. Vi har bland annat ordnat med stora leveranser till stålverk med ett 30 tal större kontroll och frekvensomvandlarsektioner samt ett 40-tal lokala kontrollboxar.

Vi räknar gärna igenom era system och lämnar offert på leverans av elskåp, kopplingsboxar, kontrollbord etc. Ta kontakt med Linköpingskontoret så hjälper vi er att reducera era kostnader!